De huidige situatie.

De in de afgelopen decennia versnelde industrialisatie van de landbouw en de perfectie van de voedselindustrie zorgde er in toenemende mate er voor dat het voedsel dat wij dagelijks tot ons nemen telkens calorierijker wordt.
Daarbij krijgen we minder en minder de, voor ons organisme vitale stoffen zoals vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, aminozuren etc. in voldoende hoeveelheden binnen. Hierdoor ontstaat op termijn een tekort aan deze vitale stoffen.

Resultaat van slechte voeding.

De meeste mensen zijn zich niet eens bewust dat ze zich “slecht” voeden. Een onvoldoende aanbod van vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren kan op zich verstrekkende gevolgen hebben. In de Verenigde Staten, waar de industriële voedselproductie de voornaamste doelstellingen is geworden die we te danken hebben aan de “glorieuze” voedingswaarde. Perfect, maar voedingswaarde wetenschappelijk waardeloze uitvindingen van fastfood en cornflakes, zijn er statistisch gezien het grote aantal jonge mensen met obesitas (70 % van alle militairen lijden aan obesitas), oplopend tot het hoogste percentage in de wereld van het hart en cardiovasculaire klachten, kanker en diabetes, een tendens welke op de voet gevolgd wordt door West-Europa.

Noodzaak.

Als gevolg van deze alarmerende ontwikkeling deden de afgelopen jaren veel voeding deskundigen over de hele wereld onderzoek naar oplossingen om dit fenomeen aan te pakken.
In diervoeding vonden ze al snel de sleutel tot de oplossing als gevolg van de economische kosten (- “Gezondheid, groei, kosten, baten, milieu etc.”).
De bevindingen daar maakten het mogelijk om de materie “voeding” met al zijn problematieken te begrijpen en de conclusies daaruit te trekken.

Onderzoek.

In tal van jaren durende dier onderzoeken (dieren kunnen niet lezen, schrijven, spreken, noch kennen zij een placebo, etc.) in diervoeder stelde men vast dat, hoe meer “natuurlijke en toegestane” (humane) voedingsstoffen of voedingsmiddelen behandeld en toegediend worden, de dieren betere prestaties vertoonden.
Deze dieren toonden meer vitaliteit, vruchtbaarheid en een veel langere levensverwachting. Meer dan 80% minder medicijn gebruik, in vergelijking met dieren die werden gevoed met vergelijkbare in de voeding gebruikelijke voedingsstoffen welke tijdens de bereiding ervan worden verhit, sterk mechanisch behandeld en in het eindmengsel lang worden opgeslagen.
De grootste problemen waren bij varkens en kippen die met menselijk (ook gelet op de soort) eten werden gevoerd. Je kon precies volgen en vaststellen in welke tijdspanne, bij welke voedselbron de symptomen zoals voederconversie, de groei, vitaliteit, vruchtbaarheid, gedragsstoornissen, gebrek of ziekten zich voor deden van jeugd tot adult. De resultaten waren zo beangstigend dat naarmate er meer diervoeders of levensmiddelen in de richting van een menselijke dieet waren gebruikt, er met name bij varkens (dieren met 1 maag) dezelfde symptomen en ziekten als bij mensen voor kwamen.
Bij intensieve onderzoeken werd vast gesteld dat de voedingsstoffen of voedingsmiddelen, verstoord worden (als gevolg van mechanische, thermische of door oxidatie en langdurige opslag) in hun totaliteit. Dat wil zeggen, het mist de basis grondslag van de balans tussen de voedingsstoffen, vitaminen, mineralen sporenelementen die de samenstelling van de bipolaire drie eenheid, waarbij de grove stoffen, fijnstof en etherische stoffen met elkaar communiceren. Welke wij alleen in de natuur in een intact organisme (mens, dier, plant) vinden, waarbij alle grondstoffen (100) bipolair met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.

Wetenschap.

In het verleden, hebben bekende wetenschappers zoals: mevrouw Ida Tacke-Noddak (Nobelprijs), Prof. Dr. H. A. Schweigart (Society for Vital Product Research), Prof. Louis Kervan (Libraire Maloine, Parijs), (On the reaction Earth Floats) en Dr. T.H. Morray, (Lake City, Utah, USA), onderzoek gedaan en vast gesteld dat, grondstoffen in voedsel kan worden verplaatst door bepaalde elektromagnetische behandelingen in een bipolaire toestand. Dat die ten gevolge deze met verhoogde energie geladen deeltjes van de behandelde grondstoffen en elementen, elk met twee polen +/- zichzelf rangschikken in bipolaire ketens die de gepolariseerde energie overdragen aan andere onbehandelde grondstoffen, deze samenvoegen in een symbiotisch vergelijkbare gemeenschap als één geheel. Het resultaat voor dit organisme is dat het voedsel dat we eten een betere compatibiliteit heeft, een hogere benutting van mineralen en voedingsstoffen heeft, waardoor het lichaam weer in balans komt met zijn zelfregulerende mechanismen om een welbevinden te creëren en dus vitale mensen.

Voedingssupplementen.

Kunnen “voedingssupplementen” ter compensatie van dit tekort in ons voedsel dienen?

Volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten weet men dat ten minste 81-84 Elementen, oftewel, harmonieus belangrijke sporen en micro sporenelementen vereist zijn voor een volledige verzorging van het menselijk organisme; heel vaak in kleine hoeveelheden die analytisch te niet detecteren zijn.
In laboratoria samengestelde sporenelementen supplementen voldoen zelden aan de eisen van het menselijk lichaam met zijn genetisch gepolariseerde elektromagnetische ladingen als gevolg van het gebrek aan precieze antipoden die in de meeste synthetische stoffen meestal niet voorhanden zijn en ook niet aanwezig kunnen zijn.

Om deze verzorging te kunnen waarborgen is een voedingssupplement ontwikkelt, die met zijn gepolariseerde ingrediënten: vitaminen, aminozuren, mineralen, sporen- en microsporen elementen precies in het metabolisme van het lichaam in grijpt en een aanvullende voorziening garandeert.

 

Met de beste toevoegingen uit de natuur!